Kiválóan használható: steak, szegy, sültek, marhaborda, hamburgerek, bárány, őz, kacsa
A Meathead's Amazing Smoked Red Meat Seasoning and Dry Brine egy sokoldalú fűszerkeverék, amelyet kifejezetten vörös húsok – például steak, marhaszegy vagy vad húsok – fűszerezésére és pácolására terveztek. A keverék tökéletes harmóniát teremt a só, fűszerek és gyógynövények között, hogy mélyebb ízeket és szaftosabb textúrát érjen el. Olyan összetevőket tartalmaz, mint a tengeri só, fekete bors, kakukkfű, rozmaring, fokhagyma és más aromás fűszerek, amelyek kiemelik a hús természetes zamatait. Ideális választás grillezéshez vagy BBQ-hoz.
Versenyrub, mely kellemes, nem túl hivalkodó, mégis összetett és egységes ízt ad. Hagyma, fokhagyma, édes paprika és ...
A Three Little Pigs Touch of Cherry BBQ Rub Chris Marks (9-szeres BBQ világbajnok) kezével készült. A kerti grillezők és a ...
Texasi ízek megtestesítője. Ismert szakácsok és pitmasterek addig keverték, amíg megtalálták a tökéletes formulát. ...
A Slap's Slap Sauce forrósággal kezdődik és forrósággal ér véget! A Kansas City szósz és a versenyszószok legjobb ízei egy ...