fajta: Magyar, Gönci
- sertés, szárnyas, marha
A kajszibarack gyümölcsös, lágy íze a többi gyümölcsfához hasonlóan nagyszerűen alkalmazható önmagában sertéshez, szárnyashoz, vagy más fafajokkal keverve marhához, vadhúshoz, gyümölcsösebb aroma eléréséhez.
Használati utasítás
A szén teljes átizzását követően helyezzen kb 10 dkg (1 db) füstölőfa csonkot a parázsra, majd 60 perc múlva pótolja azt. Száraz, zárt helyen történő tárolása esetén minőségét korlátlan ideig megőrzi.
1 kg
Fajta/type: solymári gömbölyű hal, szárnyas, sertés A cseresznyefa füstje lágy, édeskés, gyümölcsös ízvilágot képvisel. ...
Fajta/type: Milotai bőtermő Sertés húshoz ajánlott. A diófa füstje roppant intenzív, ezért óvatosan használjuk. Enyhén ...
Az egyik legkedveltebb BBQ füstölőfa. Aromája közepesen erős, jellegzetes, mégsem tolakodó. Más fafajtákkal, pl.: ...
Cseresznyefából készült prémium faaprítékunk kültéri grillezésekhez, BBQ-hoz, de akár benti konyhában is kitűnően használható ...