Ezzel a fa nyelű húspogácsa nyomóval könnyedén ellapíthatod a húst, így az gyorsabban átsül, és különösen kellemes, grillezett hatást érhetsz el. A nyomót érdemes előmelegíteni, ezért helyezd a forró grillre körülbelül negyed órával a használat előtt. Ezután tedd a húst a grillre, majd nyomd rá a felmelegített húspogácsa nyomót.
Vigyázz: az öntöttvas nagyon felhevül a grillen!
Használat után a húspogácsa nyomót langyos vízzel kell megtisztítani, majd alaposan megszárítani, hogy elkerüld a rozsdásodást. Ha rendszeresen használod, ajánlott időnként bőségesen beolajozni. Így ez az öntöttvas nyomó hosszú éveken át hű társad lesz a grillezésben.
A Blackstone eldobható alumínium betéte egy praktikus kiegészítő, amelyet a Blackstone grillsütőkhöz terveztek. Ez a készlet ...
A Blackstone asztali eszköztartója stílusos módja lehet kedvenc E-sorozatú eszközeink tárolására. A többcélú eszköztartó ...
Blackstone öntöttvas húsvasaló egy előre beavatott öntöttvas húsprés ami hőálló fogantyúval van felszerelve a kezek védelmére. ...
Tartozékok: 3 db mágneses eszköz: akasztó, zsírzáró, eszköztartó sín Nem számít mennyire vagy tapasztalt a Blackstone ...